Косметика для солярію: типи і призначення

Швидко отримати красивий і безпечний загар який буде довго зберігатися – мета більшості відвідувачів солярію. Для того, щоб здійснити це бажання потрібно обов’язково використовувати косметику для загару в солярії.

Спеціальні засоби для загару захистять шкіру

Косметика для солярію ділиться на дві великі групи: косметика перед загаром та після нього. Мета в обох одна і та ж  - захистити шкіру від пересихання, допомогти їй краще поглинути ультрафіолетове проміння і посилити ефект загару. Фахівці салону «Сіті Шик» допоможуть підібрати засоби для догляду за шкірою до і після загару відповідно до вашого типу шкіри.

Креми та лосьйони для загару у солярії відрізняються від тих, якими ми зазвичай користуємося влітку. Така косметика має заспокійливу та охолоджувальну дію. Але не містить сонячних фільтрів. Тому використовувати її на відкритому повітрі не варто.

Крем для солярію на захисті від пересушування шкіри

Один із мінусів будь-якого загару – як штучного, так і природного – пересушування шкіри. Під дією сонця вона втрачає багато вологи. Як наслідок - може подразнюватися, лущитися, червоніти. Тому всі засоби для солярію містять спеціальні добавки. Такі креми та лосьйони чудово живлять та зволожують шкіру. Інший, не менш суттєвий плюс солярної косметики – такий складник, як антиоксиданти. Ці речовини надійно захищають шкіру від згубного впливу кисневих радикалів та озону, який утворюється в атмосфері солярію під дією ультрафіолету.

Засоби, які використовують перед сеансом, містять спеціальні речовини, які сприяють активному просуванню меланіну до поверхні шкіри. Вони заспокоюють і захищають шкіру від надмірної сухості, добре закріплюють ефект загару і допомагають краще поглинути опромінення.

5 типів косметики для солярія

Компанії, які виробляють косметику для загару у солярії, зазвичай випускають декілька ліній косметичних засобів:

  • Для отримання базового загару. Без них не обійтися тим, хто у солярії уперше;
  • Підсилювачі загару для тих, хто уже має початкову засмагу;
  • Максимізатори. Вони дозволяють отримати стійкіший загар;
  • Пролонгатори – засоби, які дозволяють закріпити вже набутий у солярії загар;
  • Серія косметики для догляду за шкірою після сеансу. Вони збагачують шкіру поживними речовинами і чудово її зволожують.
Салон краси "ONE Beauty".
 
Зроблено з любов'ю в Києві.