Загар у солярії – кілька аргументів «ЗА»

Аргументів на користь загару у солярії чимало. Судіть самі. Ось лише деякі із них:

Мрієте про красивий, рівномірний і спокусливий, як шоколад, загар? Хочете подобатись собі та іншим? Так, щоб неможливо було відірвати погляд? Тоді солярій – те, що вам потрібно.

Солярій - це джерело молодості та краси. Енергія, якою щедро ділиться із нами «штучне сонце»,  покращує самопочуття та обмін речовин. Баланс променів спектру А та В сприятливо впливає на усі системи організму. Головне - дотримуватись усіх правил безпечного загару. Неймовірно, але факт!

Кожен сеанс штучного загару у солярії –  релакс від голови до кінчиків пальців, заряд бадьорості та оптимізму. Спробуйте - і настрій одразу стане позначкою вище, а тілом розіллється неймовірна легкість. Погодьтеся, це вже украй важливо, але це ще не все.

Солярій дозволяє без особливої напруги зберігати красу та виглядати на «всі 100» навіть тоді, коли часу на повноцінний відпочинок - обмаль. Це – незмінна паличка-виручалочка перед відкриттям пляжного сезону. Ті, хто лише збираються у відпустку,  можуть підготувати свою шкіру до сонячних ванн на узбережжі моря, а ті,  хто вже повернувся з теплих країв - закріпити шоколадний загар.

Нестача сонячного світла призводить до появи сильної депресії. Людина бачить все навколо лише у похмурих тонах. Аби прогнати погані думки раз і назавжди, відвідайте солярій. Не вірите? Переконайтеся! «Штучне сонце» – першокласний антидепресант. Під дією ультрафіолету в організмі виробляються «гормони щастя» - ендорфіни. Вони одразу викликають відчуття  легкості і насолоди.

Ультрафіолетові промені отримані у солярії сприяють зміцненню імунної системи та активізують  виробіток так званого «сонячного гормону» – вітаміну D3. Він сприяє зміцненню м’язів, проганяє втому і «запускає» мозок, нормалізує артеріальний тиск і покращує кровообіг. 

Солярій – це не тільки ефективна профілактика, а й допоміжний засіб у боротьбі проти багатьох недуг дихальних шляхів, нервової системи  та опорно-рухового апарату. Під дією штучних променів покращується стан шкіри, зникають дрібні вугрі та прищі. «Штучне сонце» допомагає позбутися бронхіту, ревматизму, вегето-судинної дистонії, язв після опіків шкіри, навіть псоріазу та екземи. І це – лише початок списку. Утім, без консультації лікаря тут не обійтися.

На відміну від природних сонячних ванн, тривалість загару та інтенсивність випромінювання у солярії можна завжди тримати під контролем. А отже, врахувати всі індивідуальні особливості шкіри, тому боятись опіків не варто.

Салон краси "ONE Beauty".
 
Зроблено з любов'ю в Києві.