Модні тренди в стрижках і укладках

Кожна жінка час від часу замислюється над зміною іміджу. Але яку стрижку обрати? Аби спростити це надскладне завдання, салон краси «Сіті Шик» пропонує Вашій увазі хіт-парад найактуальніших стрижок цього сезону.

Зачіски різних форм і довжини, – ось що диктує зараз мода. На вершини фешн хіт-парадів знову повернулися короткі стрижки. Боб і каре у різноманітних інтерпретаціях також залишаються актуальними. Якщо у Вас довге волосся, спробуйте градуйовані багатоступінчасті стрижки з видовженими асиметричними гривками. Головна особливість, що об’єднує всі модні тренди, – об’єм і стилістична недбалість.

Коротка стрижка «Піксі»

«Піксі» – це ультракоротка стрижка, яка передбачає різні форми. Ви можете обрати звичайну зачіску «під хлопчика», асиметричну стрижку з довшою гривкою набік або невеликі варіації за довжиною волосся. Останнім часом стрижка «піксі» дуже популярна серед голлівудських знаменитостей. Її із задоволенням носять  такі «зірки», як Холлі Беррі, Ріанна, Рене Зельвегер, Дженніфер Лоуренс, Пінк та інші.

Коротка стрижка з довгою гривкою

Якщо Ви боїтеся коротких стрижок тільки тому, що вони можуть додати Вам хлопчачості, спробуйте стрижку з подовженою гривкою, що спадає набік на обличчя. Вона виглядає дуже стильно, яскраво, але водночас жіночно.

Стрижка в стилі «Помпадур»

Стрижка у стилі «Помпадур» – найкращий вибір для рішучих, впевнених у собі жінок, які не пасують перед труднощами і залюбки демонструють своє чоловіче начало. Точніше – її сучасна інтерпретація. По суті, це дуже коротко підстрижене волосся з подовженою гривкою, зачесаною назад. Така стрижка є одним з «найгарячіших» трендів цієї зими. Станьте схожою на Майлі Сайрус.

Стрижка для волосся середньої довжини «каре»

Зачіска «каре» актуальна завжди і всюди. Вона вперто не поступається своїми позиціями, а лише дещо змінюється, щоб іти в ногу з часом. Каре може бути класичної чи видовженої форми, з гривкою чи без – варіацій насправді дуже багато. Вкладати його можна теж по-різному: витягнути волосся утюжком, зробити пляжні локони або просто взлохматити, щоб образ набув богемного шику.

Стрижка «Каскад» для довгого волосся

Довге волосся – безпрограшний варіант. Це завжди модно, жіночно та доречно. Стрижка «каскад» надасть Вашій зачісці трохи фривольності і «руху», а також створить бажаний об’єм. У більшості моделей показу Victoria's Secret волосся підстрижене легким каскадом. Це робить образ легким та грайливим.

Секрети модної укладки

Легкі плетіння, джгути, варіації укладок з гофре, – все це на піку актуальності в укладках. Завжди потрібно прагнути природності. Наша мета – натуральність в усьому! Творчий безлад додає волоссю невимушеного об’єму і повітряної легкості образу. Недбалі локони, легка розтріпаність і мінімальна кількість засобів для укладки – ось, мабуть, головні модні тенденції цього сезону.

Не забувайте, що будь-яка зачіска або укладка буде ще більш модною, якщо зробити собі низький проділ. Це – безсумнівний хіт цього сезону. Таку укладку можна часто зустріти на модних показах. Зокрема, на моделях дефіле Lanvin, Guy Laroche, Stella McCartney, Helmut Lang, Missoni та інших. Чи не найкраще низький проділ поєднується з розпущеним волоссям. Якщо витягнути його утюжком, вдасться створити надзвичайно елегантний образ. Інший варіант – залишити в натуральному вигляді. Також провідні стилісти радять комбінувати низький проділ із зачіскою низький хвіст. Він зафіксує волосся і створить ефект подовженої гривки, зачесаної набік.

Ви вже приблизно визначилися, що пасуватиме саме Вам? Подумки приміряєте нову зачіску чи стрижку, той чи інший модний образ? Чекаємо Вас у салоні краси «Сіті Шик». Наші майстри втілять усі Ваші побажання!

Салон краси "ONE Beauty".
 
Зроблено з любов'ю в Києві.