INOA: інноваційне фарбування без аміаку

Безмежна сила кольору, глибокий догляд і абсолютно новий рівень комфорту. Це те, про що Ви мрієте для Вашого волосся? Спробуйте INOA – найпростіший шлях до Вашого перетворення!

Фарбування волосся і догляд за ним – вперше в одній послузі!

Наше волосся щодня зазнає різних випробувань – миття й розчісування, укладка «праскою» і феном, негативний вплив сонця та вітру. Як же повернути йому силу, зберегти природний блиск і сяйво? Зробіть розкішний подарунок Вашому волоссю – завітайте у Центр здоров’я та краси «Сіті Шик» і спробуйте інноваційне фарбування ІNОА!

Без запаху та аміаку

Наші майстри одними з перших почали працювати з цією новинкою 2010 року від експерта б’юті-індустрії L’Oreal Proffessionel. ІNОА - фарба нового покоління, яка не має запаху й не містить аміаку. Вона дозволяє висвітлювати волосся на три тони і фарбувати його в темніші відтінки. ІNОА чудово зафарбовує сивину і при цьому зовсім не пошкоджує волосся! У чому ж її унікальність? Все - завдяки новій системі. Під час нанесення фарба ІNОА огортає волосся олією, проникає всередину та збагачує його структуру активними поживними речовинами.

Фарбування волосся і догляд за ним – вперше в одній послузі! З кожним наступним фарбуванням Ваше волосся стає більш захищеним і водночас залишається шовковистим і м'яким на дотик. INOA творить справжні дива. Уже після декількох застосувань відновлюється навіть пошкоджене волосся.

Бажання стануть реальністю

Прорив у колористиці, пов'язаний із застосуванням цієї фарби, порівнюють з винаходом комп'ютера.

З фарбником ІNОА здійсняться всі Ваші найзаповітніші бажання. Зробіть крок до досконалості разом із нами!

ІNОА – це:

  • Безпечне відновлення без аміаку;
  • Безмежні можливості кольору;
  • Найкращий захист Вашого волосся та його природній блиск;
  • Оптимальний комфорт для шкіри голови ;
  • Немає запаху.

Спробуйте фарбування ІNОА – і результат Вас просто приголомшить. Ви отримаєте насичений однорідний колір, ідеально гладку структуру, шовковистість, блиск та еластичність, а також глибоке зволоження волосся та додатковий об’єм та щільність, якщо у Вас - тонке волосся. Здаватиметься, наче Ви зробили фарбування і ламінування під час однієї процедури.

Вартість фарбування ІNОА у нашому салоні – від 500 грн.

Оскільки інтерес до фарбування INOA в Україні не лише зберігся, а й продовжує зростати, INOA виправдала усі сподівання. Вона поступово витісняє аміачні фарби, що віджили себе, впевнено займаючи лідируючі позиції в салонах краси. Охочих фарбуватися фарбою INOA щороку стає усе більше й більше!

Якщо Ви - прихильниця 100% безпечного та ефективного фарбування волосся, бажаєте змінитися і зробити крок назустріч досконалості, то Вам до нас! Професійний колектив «Сіті Шик», невимушена, дружня атмосфера і просто приємне спілкування перенесуть Вас у світ краси та насолоди!

Салон краси "ONE Beauty".
 
Зроблено з любов'ю в Києві.