Камуфляж сивого волосся у чоловіків

Камуфлювання (покриття) сивини – унікальний шанс позбутися сивого волосся лише за 5 хвилин!

Сивина – проблема, від якої не застрахований ніхто. З нею рано чи пізно стикається кожен чоловік. Навіть найефектніша, професійно виконана стрижка може втратити свій вигляд через такий, здавалося б, банальний недолік, як сивина.

камуфляж сивини: непомітний Перехід

Деяких чоловіків вона дійсно прикрашає, але більшість представників сильної статі мріють у глибині душі повернути колишній колір своєму волоссю. Тому варто зробити все для того, щоб сивина була непомітна. Відтоді, як у салонах краси з'явилася така послуга, як камуфлювання сивини, мати гарне волосся, яке випромінює молодість, стало простіше.

Салон краси «Сіті Шик» пропонує простий, зручний і надійний спосіб повернути колишній колір за допомогою інноваційного засобу Cover 5' від L'Оreal. Це професійний препарат для тонування волосся без вмісту аміаку. Він цілком безпечний. Унікальний гель Cover 5' не зафарбовує сивину на всі 100%, а лише сильно її тонує. Це створює природний, непомітний перехід від фарбованого волосся до натурального (технологія chrono blend).

Ознак фарбування немає

Cover 5' від L'Оreal – це можливість зберегти природний рельєф Вашого волосся. Колір виглядає «свіжим», тонування не помітне для оточуючих, ознак фарбування (яскравого блиску та межі між відрослим корінням і довжиною) немає. Молекула incell дбайливо захищає волосся від негативних впливів ззовні.

З нами Ви будете виглядати бездоганно, незважаючи на вік. Ваше волосся випромінюватиме молодість, красу і, головне, буде природнім.

Салон краси "ONE Beauty".
 
Зроблено з любов'ю в Києві.