Спа обгортання всього тіла: Відмінний релакс, море задоволення і користь для здоров'я

Кортить побалувати себе і відчути, що таке райська насолода? До Вашої уваги - розкішні СПА-догляди для тіла на основі найкращих професійних ліній косметики у центрі здоров’я та краси «Сіті Шик». Це – одне з тих неймовірних задоволень, які хочеться спробувати знову і знову. Професійний СПА-догляд очистить Вашу шкіру, зробить її гладенькою, як шовк… Завдяки різним пілінгам, наприклад, з екстрактами рослин або морською сіллю, Ви зможете розслабитися під час масажу... Ну і, звісно, поринути у солодку дрімоту під час обгортання, даруючи при цьому максимальну користь Вашому тілу та всьому організму.

Що таке спа-обгортання?


Обгортання - це дивовижне закутування. Завдяки нанесенню на тіло корисних активних засобів воно виводить з організму шлаки, суттєво покращує стан шкіри, бореться з целюлітом і зайвими сантиметрами. Корекція фігури за допомогою обгортань - не тільки найприємніший шлях до витонченого силуету, а й просто першокласний відпочинок.

Обгортання бувають різні: сухі та вологі, холодні та гарячі, найдивовижніших забарвлень, текстур, ароматів і навіть… смаків. Перелічувати можна безконечно. Безсумнівне одне: яке б із них Ви не обрали, Ваше тіло буде Вам дуже вдячне. Скажіть, хіба можна відмовитися від «смачного» шоколадного обгортання? Навряд чи хтось встоїть перед такою спокусою. Шоколадний релакс для справжніх гурманів збагатить Ваш організм вітамінами та мікроелементами, чудово зволожить шкіру, зробить її пружною та молодою, а силует – підтягнутим і струнким. Віддайтеся звабливому аромату солодкого життя! З шоколадним обгортанням Ви забудете, що таке стрес, покращите свій настрій і отримаєте заряд енергії надовго! Запрошуємо Вас у центр здоров’я і краси «Сіті Шик». У нас Ви зможете насолодитися процедурою шоколадного обгортання «Апельсин у Шоколаді» від Kleraderm. Інша його назва - «Фруктовий Рай» . Подаруйте собі земний едем і відчуйте ні з чим незрівнянну насолоду! Ви того варті!

Детальнішу інформацію про СПА-догляди та обгортання у «Сіті Шик», а також косметичні лінії, з якими ми працюємо, Ви можете знайти у наступних розділах:

  • Антицелюлітне для схуднення з морськими водоростями
  • Ліфтингове для підтяжки шкіри Tone-Up
  • Фруктове СПА для зволоження і живлення шкіри
  • Шоколад і апельсин, антицелюлітне, омолоджуюче і тонізуюче
Салон краси "ONE Beauty".
 
Зроблено з любов'ю в Києві.